FISEENGDEESPFRITJPRUCN
WILD NORDIC NATURE
Top Ten Activities from Finland.
Shamanistinen hoito
Mystinen ilta
Unisiepparin teko
Yrtit
Yrt­ti­poi­mi­ja­kou­lu­tus
Yrt­ti­voi­teen­te­ko
Vil­liyrt­ti­ret­ki
Yrttihoitoja saunassa
Sienet
Sieniretki+tasting nuotiolla
Marja-tai sienipoimijakoulutus
Marja -ja sieniretki
Villiruokakokkausta saaristossa
Hyvinvointi > Shamanistinen hoito
« Edellinen | Seuraava »

Shamanistinen hoito

Shamanistinen hoito on yhdistelmä monia eri hoitomuotoja joita olen 25 vuoden ajan opiskellut. Hoidossa yhdistetään kiinalaista lääketiedettä, shiatsuhierontaa, yrttien terveysvaikutuksia, aromaterapiaa, parantavaa rummutusta, vyöhyketerapiaa ja kalevalaista tarot-korttien tulkintaa.

Ihminen on kokonaisvaltainen kehon ja mielen yhdistelmä, yhteydessä suurempaan voimaan sekä osana ympäristöään ja vuodenaikojen vaihtelua.

Perinteinen kiinalainen lääketiede on monituhatvuotista itämaista hoitoperinnettä. Akupunktio ja moksibustio pohjautuu näkemykseen ihmisolennosta valona. Tämä valo ilmenee kanavissa henkäyksen – ”Qin” – toiminnan tuloksena ja tiivistyy värähtelijöissä eli akupunktiopisteissä.

Shiatsuhoidossa meridiaaneja eli energiakanavia aktivoidaan painelemalla kämmenellä, peukalolla tai esimerkiksi käsivarrella Hoidon tarkoitus on harmonisoida ja vapauttaa energian kulkua. Käsittelyyn sisältyy myös venytyksiä, heilutuksia ja pitelyitä.

Suomen luonto on täynnä upeita terveyhdyttäviä ja hoitavia yrttejä, joita hyödynnetään itsevalmistaman yrttivoiteen ja yrttiteen muodossa. Yrttivoidetta hierotaan iholle, mitä kautta sen parantavat vaikutukset imeytyvät kehoon. Saat mukaasi myös sisäisesti nautittavan "yrttilääkkeen". Yrttivoide sisältää eteeristä öljyä jolloin sillä on myös aromaterapeuttisia vaikutuksia.

Perinteisellä shamaanirummulla on tervehdyttävä vaikutus. Sen ääni resonoi kehossasi ja värähtelyt kulkevat energiakanavia pitkin lääkärin tapaan hoitaen "ongelmakohdat".

Vyöhyketerapian mukaisesti hierotaan jalanpohjien heijastepisteitä, joista voidaan hoitaa kehon muitakin osia.

Hoidon lopuksi tutkimme vielä Suomalaista mytologiaa, Kalevalaisia Tarot-kortteja, joilta voit kysyä sinua askarruttavan kysymyksen.

Hoito tehdään vaatteiden läpi lattialla patjan päällä. Käymme läpi korvat, kädet, jalanpohjat sekä selän pisteet. Näissä kaikissa heijastuvat koko kehon elimet ja niiden psyykkiset toiminnot eli hoidon aikana tulemme hoitamaan kokonaisvaltaisesti koko kehosi.

Terapeutti Jaana Mälkki on opiskellut kiinalaista lääketiedettä 5 vuotta Neijing koulussa Helsingissä. Hän on myös käynyt aromaterapian, vyöhyketerapian ja shiatsun peruskurssin. Hän on myös yrtti-, marja-, ja sienineuvoja.
Hinta39€
Kesto60 min
Varauksetinfo@wildnordicnature.com tai 040-7346696
PaikkaKalaholma, Säkkijärventie 23, 28300 Pori
Tulostettava versio -

Wild Nordic Nature


www.wildnordicnature.com
info@wildnordicnature.com

Contact


Jaana Mälkki, CEO
+358 40 734 6696
jaana.malkki@wildnordicnature.com

Pictures (c) Visit Finland
Lisätietoa evästeistäSivuston toteutus: Hakosalo Software Oy