FISEENGDEESPFRITJPRUCN
WILD NORDIC NATURE
Top Ten Activities from Finland.
Tervetuloa luontaishoitoon- Uusi shamanistinen hoito valloittaa
Wild Nordic Nature
Tie­dot­teet »
Suomi-paketit
Kesä
» Kier­to­mat­kat
» Yksittäiset matkustajat
» Purjelaivaristely Turun saaristossa
» Ryh­mät
» Itämeri purjehdus Turku-Tallinna-Helsinki
» Melontasafari Selkämeren kansallispuistossa
» Vaellus Venäjän rajalla
» Kanootilla kanjonissa
» Bongaa ja kuvaa Karhuja ja Susia
» Hyvinvoinnin taika
» Villiä ruokaa luonnosta
» Metsiemme suurpedot
» Länsi-Suomen kalavesillä
» Lintujen tarkkailua
» Länsirannikon golfkierros
Talvi
» Pilkkiä ja nuottaa
» Talven ihmemaa
» Pilkkiretki erämaajärvelle
» Pot­ku­kelk­ka­sa­fa­ri
» Hiihtoretki jäälle
» Lumikenkävaellus Hossassa
» Itärajan hiihtovaellus
Itämeri purjehdus Turku-Tallinna-Helsinki

Itämeri purjehdus Turku-Tallinna-Helsinki

Purjehduskoulutusta perinteisellä purjelaivalla- tutustu kaupunkeihin mereltä käsin

Koe historialliset mahti kaupungit mereltä käsin. Merimiehet töissä kannella ja korkealla mastoissa. Auringossa hohtavat purjeet ja köysistön natina. Oletko aina haaveillut purjehduksesta vanhalla purjelaivalla? Nyt sinulla on tähän mahdollisuus, kun kuunarimme purjehtii Turusta Tallinnaan. Laiva on ainutlaatuinen, vahva ja merikelpoinen kuunari - Täydellinen valinta turvalliselle ja mukavalle purjehdukselle. Laiva on myös ympäristöystävällinen silloinkin, kun joudutaan käyttämään moottoria, sillä se käyttää biodieseliä. Matkalla voit osallistua itse purjehtimiseen, aluksen miehistö antaa purjehduskoulutusta matkan aikana. Laivan reitti lähtee historiallisesta Suomen Turusta kohti Tallinnaa. Reitillä pääsee maihin Högsårassa; joka kuuluu Kemiönsaaren kuntaan; ja on osa Saaristomeren kansallispuistoa. Pysähdymme kuvankauniissa Hangossa, Suomen eteläisimmässä kärjessä, jota meri ympäri kolmelta suunnalta. Hangosta purjehdimme Tallinnaan, Viron pääkaupunkiin, jossa voit viettää kokonaisen päivän tutustuen Tallinnan historiaan, nähtävyyksiin tai voit shoppailla vanhan kaupungin putiikeissa. Risteily päättyy Helsinkiin, jonka kansalliseen kulttuurimaisemaan kuuluva merellistä silhuettia pääset ihastelemaan laivan kannelta, sen lähestyessä päätesatamaa.
Matkan kohokohdatSaaristomeri, Itämeri, kuunari, purjehduskoulutus, Suomalainen meriluonto, Turku, Högsåra, Hanko, Tallinna.
PaikkaTurku – Högsåra - Hanko - Tallinna - Helsinki.
Lähin lentokenttäTurku, Helsinki.
Kesto4 yötä/5 päivää
VaikeusasteHelppo. Aiempaa kokemusta ei tarvita, laivalla on ammattitaitoinen miehistö.
Ryhmäkoko Min / Max6 – 20
KieletEnglanti. Kansainvälinen ryhmä.
Hinta530€ hlö
Takuulähtö18.8.- 22.8.2016
AteriatLaivalla täysihoito poislukien omakustanteiset ateriat Hangossa ja Tallinnassa. Laivalla pyritään käyttämän paikallista ruokaa.
MajoitusKahden tai kolmen hengen hyteissä (7 kahden ja 3 kolmen hengen hyttiä) Kahden hengen hytti käyttöön yhdelle lisähinnasta.
Hintaan sisältyyHytti laivalla jossa pyyhkeet ja liinavaatteet, täysihoito poislukien omakustanteiset ateriat Hangossa ja Tallinnassa, purjehduskoulutus, Wi-fi, onget.
Hintaan ei sisällyUlkoiluun sopiva vaatetus ja kengät, uima-asut, aurinkovoiteet, kiikarit.
Päiväohjelma

Päivä 1 Turku – Högsåra
Risteily starttaa Turusta, joka on yksi Suomen vanhimpia kaupunkeja. Turku on perustettu jo vuonna 1229 ja on toiminut myös Suomen pääkaupunkina. Keskustaa halkoo Aurajoki, sen kulttuurihistorialliset miljööt sekä Turun edustalta avautuva Turun saaristo tekee kaupungista ainutlaatuisen. Aluksen kotisatamasta astumme vanhaan purjelaivaan ja lähdemme seilaamaan kauniin Turun saariston läpi kohti Högsåraa. Högsåra on idyllinen, luonnonkaunis saari ja osa Saaristomeren kansallispuistoa. Tämä alue nousi ensimmäisenä merestä maankohoamisen seurauksena viimeisimmän jääkauden jälkeen n. 10.000 vuotta sitten. Saaret ovat olleet asuttuja jo n. 6000 vuotta takaisin. Pääelinkeinoina tuolloin olivat hylkeiden pyynti, metsästys ja kalastus. Tämä päivänä aluetta kutsutaan saariston vilja-aitaksi. Matkan aikana tutustutaan purjelaivaan ja annetaan purjehduskoulutusta.Päivä 2 Högsåra – Hanko
Högsårasta matka jatkuu kohti Hankoa. Saaria tällä matkalla on hieman harvemmassa, mutta maisemat ovat upeat. Nauti matkasta laivan kannella istuskellen tai osallistu purjehtimiseen laivan ammattitaitoisen henkilökunnan opastamana. Alkuillasta laiva saapuu Hankoon joka on pieni, mutta vilkas merenranta kaupunki. Hangon nähtävyydet ja rantamakasiinit persoonallisine ravintoloineen tarjoavat matkailijalle unohtumattoman kokemuksen. Hankoon kannattaa tutustua mös kävelyretkillä, joille on hyvät opasteet satamasta. Kävelyretkien kohokohtina näet vanhanajan pittoreskit pitsihuvilat, ja jääkauden aikaansaamat hiidenkirnut. Illalla nostamme ankkurin ja yön aikana purjehditaan kohti Tallinnaa. Anna aaltojen keinuttaa sinut rauhaisaan uneen.
Päivä 3 Hanko – Tallinna
Seilaamme päivän avomerellä kohti vanhaa Hansa kauppiaiden kaupunkia Tallinnaa. Myöhään iltapäivällä laskemme ankkurin, jonka jälkeen sinulla on ilta ja koko seuraava päivä aikaa tutustua Tallinnan museoihin ja nähtävyyksiin. Tee ostoksia Tallinnan vanhan kaupungin pienissä idyllisissä putiikeissa ja nauti laajasta ravintolatarjonnasta.Päivä 4 Tallinna
Koko päivä Tallinnassa, Viron pääkaupungissa. Tallinna on vanha Hansaliiton kauppakaupunki, jonka historian eri aikakausien merkit ovat edelleen nähtävissä arkkitehtonisesti kauniissa kaupunkikuvassa. Tallinnaa ovat hallinneet vuorollaan niin Tanskalaiset, Saksalaiset kauppiaat, Ruotsalaiset, kuin Venäläisetkin. Tänä päivänä Tallinna on sekoitus vanhaa ja modernia kaupunkikulttuuria. Tallinna on kaiken kaikkiaan monipuolinen kattaus vanhan ajan käsityöläisliikkeistä tämän päivän muodin keskeisimpiin virtauksiin, puhutaan sitten vaatemerkeistä tai ruokakulttuurista.
Päivä 5 Tallinna – Helsinki
Laivalla nautitun aamiaisen jälkeen nostamme ankkurin ja suuntaamme kohti Helsinkiä. Upeat näkymät aukeavat laivan kannelta Suomenlinnaan ja Kustaanmiekan salmeen. Illalla sinulla on vapaa-aikaa tutustua Helsinkiin, maamme pääkaupunkiin. Helsinki on täynnä arkkitehtuuria eri aikakausilta, ja se on tunnettu myös laajasta kulttuuri- ja museotarjonnastaan. Tutustu esimerkiksi Senaatintorin ja Kauppatorin välisellä alueella sijaitseviin Torikortteleihin, joiden ihastuttavat ravintolat ja kahvilat, sekä kulttuuritapahtumat ja desingliikkeet muodostavat ainutlaatuisen vierailukokonaisuuden. Helsinki toimi vuonna 2012 maailman muotoilupääkaupunkina, Helsinki onkin ihanteellinen kaupunki sekä desing-ostosten tekoon että muotoilukulttuuriin tutustumiseen.
Päivä 6 Helsinki
Aamiainen laivalla jonka jälkeen matka on saatu päätökseen.
Pidätämme oikeuden sääolosuhteista johtuviin ohjelman muutoksiin
Tulostettava versio -

Wild Nordic Nature


www.wildnordicnature.com
info@wildnordicnature.com

Contact


Jaana Mälkki, CEO
+358 40 734 6696
jaana.malkki@wildnordicnature.com

Pictures (c) Visit Finland
Lisätietoa evästeistäSivuston toteutus: Hakosalo Innovations Oy